Cajun koostuu paprikasta, valkosipulista, sipulista, korianterista, timjamista, oreganosta, selleristä, mustapippurista, kumista, chilistä, sinapinsiemenistä (valkoiset ja keltaiset). Jotkut näistä yrteistä ja mausteista ovat olleet käytössä pitkään eri keittiöissä, sillä ne ovat paitsi herkullisia myös hyödyllisiä.
Cajun-kokkaus on Louisianassa syntynyt keittiötyyli, jonka loivat ranskalaiset akadi-immigraatit 1700-luvulla. Akadit olivat ensimmäisiä ranskalaisia siirtolaisia Pohjois-Amerikassa. He muuttivat nykyisiin Kanadan provinssiin. He toivat mukanaan perinteisiä ranskalaisia reseptejä, joita he muokkasivat sen mukaan, mitä he pystyivät löytämään, pyydystämään tai keräämään maalta ja mereltä. 1700-luvun puolivälissä he kieltäytyivät alistumasta Britannian kruunulle ja heidät
Pakkaus: 125g, 250g ja irtotavarana